<< zpět

Skloubení dvou přírodních materiálů umožnilo vzniknout špičkovým oknům s perfektními termoizolačními parametry.

Hliníkové oplechování chrání dřevěné hranoly oken proti vnějšímu působení povětrnostních vlivů a dodává jim moderní charakter, který lze snadno kombinovat s nejnovějšími trendy v oblasti designu budov. Dřevěné eurohranoly zajišťují unikátní termoizolační vlastnosti a postarají se o přírodní vzhled, kterým napomůžou ke zútulnění vnitřní atmosféry domu.

Dřevohliníková okna dodáváme vyrobená z eurohranolů o síle 78 a 92 mm, vybavené skleněnou výplňí v podobě dvojskla či trojskla jejíž meziprostor je tvořen ochranou atmosférou argonu pro maximalizaci termoizolačních vlastností. Hliníkové oplechování je možno na přání vyrobit v jakémkoliv z odstínů barevné palety RAL, dřevěné hranoly jsou pak dostupné v tónovaných lazurách s přirozenou kresbou dřeva nebo ošetřené krycím lakem. Okenní profily jsou hloubkově ošetřeny za použití tlakové impregnace, kdy mořidlo prostupuje dřevní hmotou až do hloubky 0,1 mm. Vnější ochranu pak tvoří dvouvrstvý tlakově nanášený krycí lak nebo tónovaná lazura, která nechá vyniknout přirozenou kresbu dřeva.

Všechna naše dřevohliníková okna jsou opatřena celoobvodovým kováním, které zajistí zvýšenou pevnost celé okenní konstrukce. Díky tomuto řešení je docíleno ještě vyšší efektivity v oblasti tepelné izolace. Celoobvodové kování navíc mnohonásobně zvyšuje bezpečnost oken, které se díky němu stávají zásadním bezpečnostním prvkem vaší domácnosti.

Jen správně seřízená a řádně udržovaná okna budou bezchybně plnit všechny své funkce. Proto je pro nás samozřejmostí poskytnutí plného záručního i pozáručního servisu na všechny námi instalované výrobky. Jednou z hlavních výhod pořízení kvalitních oken nabízených naší firmou je dlouhodobá podpora ze strany našich dodavatelů, díky které jsme schopni vyměnit téměř jakoukoliv poškozenou součást okenního systému.